Thee bloemen
Thee bloemen Thee bloemen Thee bloemen Thee bloemen

Thee bloemen

Prijs: € 3,95
Excl. BTW: € 3,26
Model:  Thee bloemen
Beschikbaarheid:  Op voorraad
Aantal:  
 Verlanglijst    Product vergelijk
0 beoordeling(en).  (0 beoordeling(en).)   |   Beoordeel

2 thee bloemen per verpakking

Wat zijn theebloemen nou eigenlijk? Grote kans dat je graag wilt weten hoe theebloemen eruit zien en wat het voordeel is van deze bloemen in vergelijking tot gewone thee. In dit artikel willen wij je alles vertellen over deze theebloemen, zo maak je kennis met een prachtig product. Lees hoe ze gemaakt worden, hoe je thee met theebloemen zet en waar ze vandaan komen.

Het maken van theebloemen, hoe werkt dat?

theebloemTheebloemen groeien niet aan een boom of struik, ze moeten gemaakt worden. Hiervoor worden gedroogde bloemen gebruikt, samen met gedroogde theebladen. Deze twee worden met elkaar verwikkeld en zo ontstaan de zogenaamde theebloemen. Voordat we ze theebloemen kunnen noemen worden er echter nog wel wat handelingen uitgevoerd. Zo moet het geheel drogen om het geheel compact te laten worden. Deze compacte theebloemen kunnen vervolgens ook eenvoudig verpakt worden. Zodra de theebloemen droog zijn, zijn ze klaar voor gebruik.

Thee drinken met een theebloem, hoe moet dat?

theebloem-in-the-glassHet is heel simpel om thee te zetten met een theebloem. Je hebt er alleen heet water voor nodig en de theebloem zelf uiteraard. Zodra je de theebloem in het hete water legt zal deze een gedeelte van het water opnemen, de bloem zet vervolgens uit. Na dit proces kun je genieten van een heerlijke kop thee. Het kan overigens ook gezellig zijn om een hele pot met thee te zetten. Een theebloem kan het water van een volledig gevulde theepot voldoende smaak geven. Zo geniet je niet alleen van de thee, maar samen met je partner, kinderen of vrienden.

De oorsprong van de theebloemen

Waar komen theebloemen vandaan? Het grootste gedeelte van de bloemen komen uit China. Vooral op het platteland van China worden veel theebloemen geproduceerd. Er komt nogal wat kijken bij de productie van theebloemen. Dit gebeurt namelijk niet in een grote fabriek met honderden werknemers, maar door echte vakmannen. De makers van de theebloemen weten exact waar ze mee bezig zijn. Ze maken de lekkerste theebloemen, waaronder osmanthus, chrysant en jasmijn. In sommige gevallen worden de bloemen ook verwerkt in zwarte, groene of zelfs witte thee. Profiteer ook van het ruime aanbod aan theebloemen en probeer het eens uit. Wist je trouwens dat je een gebruikte theebloem niet hoeft weg te gooien, je kunt ze gerust voor een tweede of zelfs derde keer gebruiken om lekkere thee te zetten.

 

Beoordeel

Uw naam:
Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in: